Word JLV-vriend

 
Power to all our friends! Word ook vriend van J'aime La Vlie!
 
Je bent een of allebei de voorgaande edities geweest en hopelijk ben je het met ons eens dat J’aime La Vlie echt iets heel bijzonders is. Na de afgelopen twee heerlijke en verrassende edities van J’aime La Vlie is het tijd om een geweldige derde editie te organiseren. Daar hebben we alleen wel wat hulp bij nodig en daarom zijn wij op zoek naar vrienden van het festival, die ons hierin willen en kunnen steunen. Omdat wij geloven in geven en nemen, staat daar vanzelfsprekend wel wat tegenover. In ruil voor jouw vriendschap mag je niet alleen het gehele festival bijwonen, maar kun je bijvoorbeeld ook een privé-concert op Vlieland krijgen.
 
Hoe sterker de vriendschap, hoe mooier onze gift. Hier de verschillende ‘vriendschapsopties’ op een rijtje.
 
* JLV-maatje (€ 97,50):
  • passe-partout (standaard)§
  • een potje speciaal voor JLV-maatjes door Gerda geproduceerde cranberry-jam

* JLV-vriend (€ 167,50):
  • passe-partout (standaard)
  • een intiem concert, exclusief voor JLV-vrienden, verzorgd door één van de aanwezige artiesten op een geheime locatie op het eiland (huiskamer, tent, vuurtoren, cafeetje?)
  • een glaasje bubbels en een hapje
 
* JLV-vriend ‘zakelijk’ (€ 500,00), voor twee personen:
  • passe-partout (standaard)
  • een intiem concert, exclusief voor JLV-vrienden, verzorgd door één van de aanwezige artiesten op een geheime locatie op het eiland (huiskamer, tent, vuurtoren, cafeetje?)
  • een glaasje bubbels en een hapje
  • naamsvermelding op de J’aime La Vlie-website

* JLV-vriend ‘op maat’: neem contact op metThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* JLV- sponsor: neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Zoals Cliff Richards (1973 UK) zong: 'Power to all our friends. To the music that never ends.' Samen met onze vrienden en maatjes kunnen we weer een prachtig festival op touw zetten, waarbij de kwaliteit en het aanbod van artiesten en activiteiten gewaarborgd blijven.

Wil jij ook bijdragen aan het voortbestaan van J’aime La Vlie? Ga dan naar onze TICKETPAGINA waar je je als vriend kunt aanmelden.

Bij voorbaat onze grote dank namens het gehele bestuur van Stichting J’aime La Vlie,
Esther, Emiel, Judith, Hans, Dennis, Louis en Jan. 
More in this category: « Boek je ticket