Vrienden van JLV

Power to all our friends

 

De afgelopen twee edities van J’aime La Vlie waren een enorm succes. Nu is het tijd om een geweldige derde editie te organiseren en realiseren. Daar hebben we alleen wel wat hulp bij nodig. Daarom zijn wij opzoek naar vrienden van het festival, die ons hierin willen en kunnen steunen. Omdat wij geloven in geven en nemen, staat daar vanzelfsprekend wel wat tegenover. In ruil voor jouw vriendschap mag je niet alleen het gehele festival bijwonen, maar kun je bijvoorbeeld ook een privé-concert op Vlieland krijgen. Hoe sterker de vriendschap, hoe mooier onze gift. 

Hieronder kun je lezen welk onderscheid wij maken tussen onze maatjes en vrienden: (+++ik zou zeggen: Hier onze verschillende ‘vriendschapsopties’ op een rijtje:+++)

  • Maatje
  • Vriend
  • Vriend (zakelijk)
  • Vriend op maat
  • Sponsor

Zoals Cliff Richards (1973 UK) zong: “Power to all our friends. To the music that never ends.” Samen met onze vrienden en maatjes kunnen we weer een prachtig festival op touw zetten, waarbij de kwaliteit en het aanbod van artiesten en activiteiten gewaarborgd blijft. 

Wil jij ook bijdragen aan het voortbestaan van J’aime La Vlie? Ga dan naar dit formulier (+++linkt door+++) om je aan te melden als vriend, of neem contact op met jouw contactpersoon binnen onze organisatie (waarvoor en wie wordt dat?).

Bij voorbaat dank namens het gehele bestuur van Stichting J’aime La Vlie (+++onze voornamen erbij?+++)

More in this category: « English Boek je ticket »